معرفی انواع دانه های قهوه از نظر نژاد
اگر نمی دانید باید بگوییم که دانه های قهوه انواع مختلفی دارد که دارای طعم و مزه ی متفاوتی نیز هستند و هر کس با توجه به سلیقه خودش می تواند یکی از این قهوه ها را انتخاب کند و از نوشیدنش لذت ببرد. در ادامه چند نوع مختلف دانه ی قهوه را برای شما .آورده ایم و مشخصاتش رو براتون توضیح می دهیم
امروزه نسبت به بازار و صنعت جدید قهوه، نوع دانه های قهوه اهمیت بیشتری پیدا کرده و هر کمپانی با توجه به اصول خاص خود از آن ها به طور درصدی در محصولات خود استفاده می کنند. دانه های قهوه فقط عربیکا یا روبوستا نیستند ، انواع دیگری نیز دارند که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم

آشنایی با انواع مختلف دانه قهوه
انواع مختلف دانه قهوه در جهان وجود دارد ولی اکثر دانه های تولید و استفاده شده را در کشور فیلیپین کشت و تولید می شود
انواع اصلی دانه های قهوه
- عربیکا ( Arabica )
- روبوستا ( Robusta )
- لیبریکا ( Liberica ) و اکسلسا ( Excelsa )
دانه قهوه عربیکا
اکثر قهوه های تولید شده و در حال فروش جهان را به خود اختصاص می دهد قهوه عربیکا حدود 60 درصد نوشیدنی های مبتنی بر قهوه دانه ی جهان را نیز به خود اختصاص می دهد و نسبت به دیگر دانه های قهوه از کیفیت بالاتری برخوردار می باشد و بیشتر در آمریکای لاتین کشت می شود

قهوه سبز چیست و چه تاثیر بر لاغری دارد
دانه قهوه روبوستا
اسپرسو دارای دانه ی قوی تر و تلخ تر می باشد و بیشتر دارای دو برابر کافئین نسبت به قهوه ی عربیکا می باشد.
در ادامه مقاله توضیحات بیشتری از این دانه های قهوه در اختیارتان قرار می دهم ، در ادامه باشید همراه باشید.
آشنایی با گونه های مختلف دانه های قهوه
قهوه عربیکا
دانه قهوه عربیکا ، محبوبیت بیشتری نسبت به دیگر قهوه ها در میان طرفداران قهوه دارد و میزان تولید این قهوه نیز حدود 60 تا 75 درصد تولیدات قهوه را به خود اختصاص می دهد ، و به علت اینکه بیشتر در ارتفاعات کشت می شود و به آب زیادی نیز احتیاج دارد به گونه ی کوهی شهرت دارد.
کشت این محصول بسیار به محیط بستگی دارد و جزو گونه های ضعیف قهوه تلقی می شود به این صورت که کشت در محیط و شرایط نامناسب ، تاثیر منفی بر محصول خواهد داشت. همچنین نسبت به افت ها نیز آسیب پذیر تر خواهند بود.
در حالی که بدیهی است که دانه های قهوه ی عربیکا مناطق مختلف با یکدیگر متفاوت خواهند بود اما معمولا روشن تر از دیگر دانه های قهوه می باشند ، همچنین ، معمولا دارای طعم و عطر های جذاب تری هستند ، به همین دلیل طرفداران بیشتری نیز دارند.
قهوه روبوستا
در درجه ی بعدی محبوبیت بین دانه های قهوه ، قهوه روبوستا است که شهرت خود را به خاطر سرسختی گیاه و مقدار زیاد کافئین به دست اورده است.
در حالی که روبوستا در آب و هوای گرم با بارندگی های فراوان بهتر تولید می شود ، اما دانه ی Robusta به دلیل داشتن سرسختی بیشتر ، در طیف وسیع تری از آب و هوا ها و ارتفاعات محصول می دهد. همچنین ، این دان ها در مقابل آفت ها نیز مقاومت بیشتری از خود نشان می دهند و به راحتی آفتزده نمی شوند
نظرات